sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Olen vielä hengissä!

Ainakin suunnilleen... Alkuvuoteen on mahtunut paljon, siksipä rakkaat harrastukseni käsillä näpertäminen ja tuotosten dokumentointi ovat olleet lähes kokonaan jäissä. Kun ei ehdi tehdä, ei ole myöskään mitään mistä blogata.

Tammikuussa syntyi miehelle lapaspari akuuttiin hanskapulaan mustasta ja tummanharmaasta seiskaveikasta. Mallina peruslapanen peukalokiilalla ilman mitään kommervenkkejä. Nekin ehdin kuvata vasta nyt, kun ovat jo käytössä nukkaantuneet. Käyttöönhän ne on toki tehtykin, eli hyvä kun kelpasivat!


Toinen alkuvuoden aikana valmistunut tuotos tuli myöskin tarpeeseen, kun ystävän kanssa piti saada yhtenäinen bilelook opettajaopiskelijoiden Talvipäiville Joensuuhun. Mikäpä muukaan siitä syntyi, kuin Raksajamppapipo Pehemiän Handy men -trikoosta kaksin kappalein! In action -kuvia ei tullut napattua, mutta omani ura on jatkunut bad hair dayn pelastajana kotioloissa. Pipo on kaksinkertaista trikoota, kohta sillä tarkenee myös ulkona!
Mulla jo pari uutta herkkua marinoituu kangashyllyssä... odotellen sitä päivää kun jaksan lähtä resorikaupoille. Näitä trikoisia pipoja pitäisi tehdä vielä pari lisää tukankasvatusprojektin pelastukseksi. Tämä on ehdottomasti paras pelastus silloin kun hätäponnariin ei vielä yllä kaikki suortuvat, mutta au naturelle ei myöskään kehtaa lähtä ihmisten ilmoille. :D

Aurinkoista kevätsunnuntainta, tänään voisi siivota että jaksaa sitten huomenna keskittyä tenttikirjaan. As if!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti