keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Leggareita, tästä se lähtee!

Tai no, lähti jo ennen joulua! Onneksi on muutakin tekemistä kuin ompeleminen, niin ei oo vielä päässyt lähtemään tämä touhu lapasesta... Mulla on nyt anopin vanha Singerin saumuri lainassa, sillä huristelin kokeeksi nämä kahdet leggingsit. Piti testata, että vieläkö mä osaan, ennen kuin uskallan ruveta leikkomaan ja ompelemaan haastavampia juttuja.

Syksyllä kun vasta haaveilin ompelun uudeelleenaloittamisesta, selailin kuola poskella valuen ihania blogeja ja pysähdyin Ommellisen kohdalle. Siellä oli aivan ihanat Handy men -leggarit ja samalla sekunnilla tiesin, että mun on saatava omat. Kun himoitsemani kuosi sattui Pehemiälle tarjoukseen, en voinut enää vastustaa. Ennen kuin uskalsin saksia unelmieni miehiä, testasin vanhojen leggareiden avulla piirretyä kavaa EK:n palalaarista löytyneellä trikoolla. Homma toimi kerrasta, joten uskalsin käydä toimeen!


Molempien leggareiden vyötäröllä on ympyräksi ommeltu kuminauha, jonka saumuroin keltaisissa samasta trikoosta ja mustissa resorista tehdyn kaitaleen sisään. Yksinkertaista ja helppoa, en jaksanut ruveta kikkailemaan. Mustien lahkeet jätin tarkoituksella hieman liian pitkiksi, jotta ne rypyttyvät nilkkaan kivasti. Lahkeensuut on huoliteltu suoralla ompeleella, kun en päässyt kaksoisneulan kanssa yhteisymmärrykseen. Toisen neulan tikki oli pidempää kuin toisen, mutta en jaksanut sen kanssa ruveta tappelemaan, kun oli kiire saada uudet pöksyt käyttöön. Venyti vähän lahjetta ommellessa, niin siihen tuli pieni joustovara, eikä sitä nilkassa niin paljon tarvitakaan. 

Sovituskuvista on lähes mahdoton saada hyviä tähän aikaan vuodesta, kun missään vaiheessa päivää ei luonnonvalo riitä sisälle asti. Kevättä odotellessa, siihen saakka joutunemme tyytymään hiukan synkempän jälkeen, pahoittelut siitä.Onhan tämä nyt suttuista... Höh.

Vaikka en millään haluaisi sitä hyväksyä, niin arki alkaa jylläämään päälle ja pitäisi aloittaa tenttiin luku. Sen jälkeen sitten palkitsen itseni vähän piirtelemällä kaavoja. <3

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti