tiistai 12. marraskuuta 2013

Karkkilapaset


Olen ihan tulessa, en muista milloin olisin viimeksi saanut yhtä paljon käsitöitä valmiiksi näin lyhyessä ajassa! Kotoa poissa on siitä hyvä, että illat ovat vapaita neulepuikkojen kanssa istumiselle, kaikenlaisen ylimääräisen puuhailun ja hääräilyn sijaan, mitä kotona koko ajan tulee keksineeksi.


Edellisen postauksen sukkien valmistuttua pyörittelin lankakeriä hetken käsissäni, ja valitsin yhdistelmäksi tämän herkullisen pinkin seiskaveikan, sekä kontrastiksi murretun vihreän käsin värjätyn langan. Kerät näyttivät sen verran pieniltä, että päätin pelata varman päälle ja tehdä sukkien sijasta lapaset. Päätös oli oikea, sillä kumpaakin jäi jäljelle enää vain pieni kerä. Mallina peruslapanen peukalokiilalla. Muunlaisia en nykyään enää teekään, ellei esim. kuviointi sitä erikseen vaadi. Nämä vaan istuu käteen niin paljon mukavammin.

Tässä viimeisessä kuvassa on teaserina toinen juuri valmistuneista ompeluksista, ihana pallohame. Siitä on vain vaikea saada yksin ollessa hyvää kuvaa päällä, niin jääköön sen paljastus myöhempään ajankohtaan. Vaikka hankala on malttaa kun olen niin innoissani, tämä on ensimmäinen itse ompelemani vaate ties kuinka moneen vuoteen!


4 kommenttia:

  1. Kyllä musta tuntuu, että et sä oikeesti siellä opiskele. Menit vaan tekemään käsitöitä. :D

    VastaaPoista
  2. Ai mitenniinmuka... Ihan oikeassa tentissäkin kävin tänään! Ja seuraavan tentin kirja jo odottelee laukussa :)

    VastaaPoista