sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Veivineitsyys menetetty

Uskaltauduin ensimmäistä kertaa ottamaan osaa SavaWayhin, eli ompeluryhmän perjantai-illan haasteeseen. Ja voi että oli kivaa!

Pikku piltiltä tilattu ylläripussukka piti sisällään palan ihanan keltaista kukkakangasta, sekä palaset silityskalvoa, jota oli todella hauska päästä kokeilemaan.

Koska työt tunnetusti häiritsee harrastuksia, jouduin delegoimaan pakein avauksen ja kankaan pesun kotona olevalle miehelle. Ja kovasti vannotin, että heti sitten kuva sisällöstä. Visio ehtikin työpäivän aikana syntyä, onneksi toimi sellaisenaan eikä tarvinut muuttaa.

Toteutusta rajoitti se, ettei mulla ollut varastossa kukkiin sopivaa kangasta. Piti siis pitäytyä tarpeeksi pienessä ompeluksessa. Loistava tilaisuus siis kokeilla bodyn ompelua! (Selvennyksenä mainittakoon, ettei oo meillä vauvauutisia ;) )Resorikanttaus vaatii vielä hiomista ja nepparit parempaa kohdistusta, muuten olen todella tyytyväinen lopputulokseen! Silityskuvakin onnistui hyvin, kokeilen sitä ehdottomasti uudestaan. Ja voi että, nyt on täysi ompeluinto päällä! Saisiko ompelunssan perusteella saikkua?

Aurinkoista sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti