perjantai 14. helmikuuta 2014

Sylva-huutokauppa

Ompeluryhmä Saumanvara tempaisee jälleen hyvän asian puolesta!

Lauantaina 15.2. vietetään kansainvälistä lasten syövän päivää. Saumanvaralaiset haluavat olla mukana pienten asialla suurella sydämellä omalla hyväntekeväisyyshuutokaupalla. Ompelemme, neulomme ja virkkaamme tuotteita huutokaupattavaksi.
Huutokaupan tuotto lahjoitetaan suoraan Sylva ry:lle, joka on vuonna 1982 perustettu syöpää sairastavien lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys.

Huutokauppa järjestetään lastenvaatekirpputori Piilon facebook-sivuilla. Huutokaupalle tulee oma kuvakansio, johon huutokaupattavat tuotteet ladataan perjantaina 14.2. Huutokauppa käynnistyy lauantaiaamuna 15.2. kello 9 ja tuotteita voi huutaa kello 21:een saakka. Jokaisen tuotteen lähtöhinta on vain 5 euroa.
Ensimmäinen huuto on korotettu ja korotuksen minimisumma on 1 euro. Huutokaupassa on käytössä niin sanottu viiden minuutin sääntö.
Huutaja maksaa voittosumman suoraan Sylva ry:n tilille ja esittää tuotteen tekijälle sähköisen kopion maksukuitista. Tuotteen tekijä postittaa tuotteen suoraan ostajalle neljän arkipäivän sisällä ja maksaa postikulut omasta pussistaan. Tarkemmat ohjeet maksuun ja muihin huutokaupan käytännön asioihin liittyen tulevat esille huutokauppakansioon.

Tule mukaan huutamaan uniikkeja käsitöitä! Tehdään yhdessä hyvää isolla porukalla!

ps. Tätä viestiä saa jakaa!

http://www.sylva.fi/fi/https://www.facebook.com/media/set/?set=a.581172215293566.1073741831.120673634676762&type=3


Syöpäsairaiden lasten ja nuorten puolesta rohkaistuin ompelemaan minäkin. Kankaat löytyivät kaikki omista varastoista (jonne kulkeutunet aikanaan Eurokankaasta) ja niiden mukaan muotoutui idea simppelistä hameesta värikkäällä taskulla. 

Huomasin vasta valmista työtä sovitellessani, että helmassa on kankaassa virhe... omaan käyttöön ei vaikuta, mutta tuntemattoman ostettavaksi ei sellaista kehtaa laittaa. Tänään pääsen siis vielä ompeluhommiin, kunhan kotiudun illalla. Onneksi leikkasin hamepalat kahteen kertaan! Saan siis itsekin hamosen, kunhan tuo huutokohde on fiksattu. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti